Jodikelp 300µg , Aboa Medica

Jodikelp 300µg , Aboa Medica

13,70 €
sis. 14 % ALV

Jodikelp 300 µg

Orgaaninen jodi

Suomen maaperä on jodiköyhää, joten emme aina saa sitä riittävästi ravinnostamme. Tämä mineraali on hyvin tärkeässä osassa ihmisen rasva-aineenvaihdunnassa. Liian vähäinen jodin saanti tekee ihmisen viluiseksi ja lihomisherkäksi. Kelp rakkolevä on hyvä ja turvallinen lähde luonnolliselle jodille.

KELP on suuri, ruskoleviin kuuluva vihanta merikasvi. Sen sisältämät luonnolliset mineraalit, kuten kalium, magnesium, kalsium ja rautaedistävät kilpirauhasen hyvinvointia, jolla on tärkeä osa kasvun, kehityksen ja aineenvaihdunnan toiminnassa.

Merilevät sisältävät myös vitamiineja ja hyvän ravitsemuksen kannalta tärkeitä solusuoloja, yksi tärkeimmmistä on jodisuola (Jodum chloratum) joka on välttämätön tyroksiinin muodostumiselle elimistössä.

Kelp edistää kilpirauhasen tervettä toimintaa ja pienentää sen vajaatoiminnan riskiä. Se parantaa myös rasva-aineenvaihduntaa ja tehostaa kehon lämpötaloutta ja verenkiertoa.

Annostus: 1 kapseli päivässä (aikuisille) nesteen kera, ruokailun yhteydessä tai lääkärin/terapeutin ohjeen mukaan.

Pakkauskoko: 125 tabl/38 g.

Ainesosat: Pohjois-Atlantin merilevä, täyteaineet (kalsiumfosfaatti, kasviselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (steariinihappo (kasviperäinen)), piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat (kasviperäinen).

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 6430051442315