Argisan, Hankintatukku

Argisan, Hankintatukku

31,50 €
sis. 14 % ALV

Arginiinitabletit

  • Ravintolisä
  • Arginiini on aminohappo, joka edistää typpioksidin tuotantoa elimistössä. Typpioksidi toimii useita elintoimintoja säätelevänä välittäjäaineena.

Ainesosat: L-arginiinihydrokloridi, Paakkuuntumisenestoaineet E 460, E 463, Pintakäsittelyaine E 470b

Vuorokausiannos 1-3 tabl. sisältää:

L-arginiinihydrokloridia1000 - 3000 mg
josta arginiinia830 - 2490 mg

 

Annostus: 1-3 tablettia päivässä nesteen kera tyhjään vatsaan. Ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä kasvuikäisille.

* Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton

* Valmistettu Suomessa

Pakkauskoko: 60 tabl. / 74 g


FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET

  • Aminohapot toimivat elimistössä monien eri aineiden kuten vitamiinien, hivenaineiden,  rasvahappojen ja hormonien kuljettajana. Monet elimistön imeytymishäiriöistä ja puutostiloista saattavat johtua siitä, ettei aminohappoja ole riittävästi kuljettamassa tarvittavia aineita edelleen maksasta. Aminohappoja on yli 300, mutta ihmisen elimistön valkuaisaineissa esiintyy 20 aminohappoa, joista kahdeksan on välttämätöntä (fenyylialaniini, isoleusiini, leusiini, lysiini, metioniini, treoniini, tryptofaani ja valiini), eli niitä on saatava ravinnosta. Elimistö pystyy valmistamaan välttämättömistä aminohapoista muita aminohappoja. Arginiinia ja histidiiniä syntyy elimistössä usein hyvin vähän, siksi niitä kutsutaan puolivälttämättömiksi aminohapoiksi. Elimistön oma tuotanto ei riitä kattamaan arginiinin tarvetta vaan sitä voidaan tarvittaessa nauttia ravintolisänä. Hyviä arginiinin lähteitä ravinnossa ovat mm. pähkinät, herneet, sipulit, auringonkukansiemenet, ruisleipä, liha ja kala.
  • Arginiini on aminohappo, joka edistää typpioksidin tuotantoa elimistössä.

  • Arginiinia ja siitä muodostuvaa typpioksidia pidetään tärkeinä tekijöinä sekä miehen että naisen elintoimintojen kannalta.
  • Arginiini saattaa laskea verenpainetta. Henkilöiden, joilla on matala verenpaine, on hyvä ottaa se huomioon.
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 6428300001468