Emäsjauhe, Pascoe

Emäsjauhe, Pascoe

32,90 €
sis. 14 % ALV

pH-balance Pascoe jauhe, pH:ta tasapainottava kivennäisvalmiste.Jauhe sisältää emäksisiä kivennäisaineita, joiden happamuuden neutralointikyky on markkinoiden parhaita sekä happo-emäsaineenvaihduntaa tukevaa sinkkiä.pH-balance PASCOE:n sisältämät kivennäisaineet ovat hyväksi ruuansulatukselle, luustolle, lihaksille ja yleiselle jaksamiselle. Kalsium ja magnesium edistävät lihasten normaalia toimintaa ja luuston vahvuuden säilymistä normaalina. Kalsium tukee vatsan hyvinvointia edistämällä ruuansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Kalsium sekä magnesium lisäävät energisyyttä tukemalla normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta. Emäksiset kivennäisaineet ”sammuttavat” närästyksen tehokkaasti.Riittoisa jauhepaketti kestää käytössä reilut kaksi kuukautta.

Sisältää:Kalsiumkarbonaatti, natriumbikarbonaatti, magnesiumkarbonaatti, dinatriumfosfaatti, kaliumbikarbonaatti, sinkkisulfaatti.(Laktoositon, sokeriton, gluteeniton)Suositeltava vuorokausiannos (4g) sisältää:Kalsium 613 mg 77%*Natrium 377 mg -Magnesium 232 mg 62%Sinkki 1,5 mg 15%* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta/- vertailuarvoa ei määritelty

Käyttöohje:1 teelusikallinen päivässä (4 g). Sekoita jauhe lasilliseen vettä. Nautitaan mieluiten 1/2 h ennen ruokailua tai aikaisintaan 2 h ruokailun jälkeen.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 6430053740204