Luomu Ashwagandhauute (KSM-66) 60kaps, Viridian

Luomu Ashwagandhauute (KSM-66) 60kaps, Viridian

26,90 €
sis. 14 % ALV

Intiassa vastuullisesti kasvatettu Viridian Luomu ashwagandhauute KSM-66 (Withania somnifera) on ainutlaatuisen vahva ja laajakirjoinen sekä kliinisesti tutkituin saatavilla oleva ashwagandhauute. Mukana on myös toista adaptogeenia, siperian ginsengia. Viridian ashwagandha on vegaaninen eli se ei sisällä maitoa. Se on aivan yhtä tehokas vaihtoehto kuin maitokäsitelty KSM66 ashwagandha.

Ashwagandha on adaptogeeni, jonka uskotaan intialaisen ayurvedaperinteen mukaan lisäävän fyysistä ja henkistä suorituskykyä sekä vahvistavan elimistöä ja tukevan elimistön palautumista stressistä.

Lue lisää Viridian-tuotteista.

Sisältää:KSM-66® – standardoitu luomu ashwagandhauute (Withania somnifera), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), luomu Siperian ginseng (Eleutherococcus senticosus).

Vuorokausiannos sisältää | Dygnsdosen innehåller
Ashwagandhauute | extrakt av ashwagandha 300–600 mg
Siperian ginseng | Sibirisk ginseng 70–140 mg

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

***

Ingredienser: KSM-66® – standardiserad ekologisk extrakt av ashwagandha (Withania somnifera), hydroxipropylmetylcellulosa (kapselskal), Sibirisk ginseng (Eleutherococcus senticosus).

Produkten har inte bestrålats eller testats på djur. Fri från gluten, vete, soja, mjölkprodukter, laktos, socker, salt, jäst och tillsatsämnen.

Käyttöohje:1–2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

1–2 kapslar om dagen i samband med måltid.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Mikäli poistat suojakääreen, pidä etiketti tallessa. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Rekommenderad dygnsdos får ej överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livstil. Det är viktigt med tillräckligt intag av vätska vid användning av kosttillskottet. Förvaras på torr och sval plats utom räckhåll för små barn. Om du tar bort skyddsomslaget, spara etikett. Rekommenderas ej vid graviditet och amning.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5060003599142