Hammastahna marja, lapset, Douce Nature

Hammastahna marja, lapset, Douce Nature

4,80 €
sis. 24 % ALV

Hellävarainen ja fluoriton hammastahna

Douce Nature hammastahna lapsille on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja se on suunniteltu erityisesti lapsille. Tuote on täysin fluoriton ja tarkoitettu erityisesti 3-10-vuotiaille lapsille.


Douce Nature hammastahna pitää hampaista huolta ja auttaa parantamaan erilaisia suun alkavia infektioita ja ärsytystiloja. Hammastahna sisältää piimineraalia, joka puhdistaa hampaat hellävaraisesti ja hammaskiillettä vaurioittamatta. Hammastahna sisältää reikiintymistä estävää xylitolia sekä ikenien ja limakalvojen hyvinvointia edistävää aloe vera uutetta.


Douce Nature hammastahna on aitoa, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa eikä se sisällä haitallisia aineita, kuten triklosaania tai Sodium Laureth Sulphaeta (SLS). Tuotteen vadelman ja punaisten marjojen maku on peräisin aidoista marja- ja kasviuutteista - ei sisällä esansseja eikä keinotekoisia aromeita. Hauska graafinen pakkaus tekee lasten hampaidenpesuhetkestä mukavan.


KÄYTTÖ: Alle 6-vuotiaille annostellaan vain puolikkaan herneen kokoinen määrä hammastahnaa ja vahditaan, ettei hammastahnaa niellä harjauksen aikana.


PAKKAUS: Kierrätettävä muovipakkaus.


Keskeiset ominaisuudet:


Cosmetique Bio -sertifioitu

Sisältää xylitolia

Fluoriton

Pakkauskoko 50 ml

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 3380380071386