AITO D3-vitamiini 100mcg, 150 kaps

AITO D3-vitamiini 100mcg, 150 kaps

19,90 €
sis. 14 % ALV

Aurinkovitamiinia terveydeksi!


Aito D-vitamiini sisältää D3-vitamiinia puhtaassa ja laadukkaassa ekstra-neitsytoliiviöljyssä, josta se rasvaliukoisena imeytyy hyvin. Sisältää vaikuttavien aineiden lisäksi vain välttämättömimmät ainesosat.


Kesäaikaan D-vitamiinia muodostuu iholla auringonvalon vaikutuksesta, mutta talvikuukausina D-vitamiinipitoisuus laskee nopeasti. Välttämätöntä D-vitamiinia kannattaa nauttia ravintolisänä etenkin pimeinä talvikuukaisina - ja monesti sen käyttö on suositeltavaa ympäri vuoden. Ravinnossa hyviä D-vitamiinin lähteitä ovat kalat, kuten lohi, kuha, silakka ja siika.


D-vitamiini on tarpeellinen

- vastustuskyvylle

- kalsiumin imeytymiseen

- luustolle

- hampaille

- lihaksille

- solujen jakautumiseen.


D-vitamiinin saantisuositus

D-vitamiinin virallinen saantisuositus Suomessa on 10 μg/päivä lapsille ja aikuisille. Yli 75-vuotiaille suositus on 20 μg/päivä ympäri vuoden.


Monet pitävät virallisia saantisuosituksia terveyden kannalta liian matalina. Euroopan elintarviketurvallisuusviraston EFSAn mukaan D-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 100 µg / päivä aikuisilla sekä lapsilla 11 ikävuodesta alkaen.


D-vitamiinipitoisuus on helppo mitata laboratoriokokeella. D-vitamiinitasojen tavoitearvona mm. luuston terveyden kannalta pidetään ainakin yli 75 nanomoolia/litra.


Muista pitää huolta riittävästä D-vitamiinin saannista. Hyvin imeytyvää Aito D3-vitamiinia on saatavilla ainoastaan AITO hyvän olon kaupoista ja -verkkokaupasta!


Lue Aito D3-vitamiini -artikkeli nettisivuiltamme!


*****


Kosttillskott med D3-vitamin. D-vitamin bidrar till immunsystemets normala funktion samt till att bibehålla normal benstomme och muskelfunktion.

Sisältää:Ainesosat: Ekstra-neitsytoliiviöljy, gelatiini ja glyseriini (kapselin kuori), kolekalsiferoli (D3-vitamiini). Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, suolaa, sokeria eikä hiivaa. Tuotteen alkuperämaa: Alankomaat

Vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää: 100 µg D3-vitamiinia (2000 %*).
* % päivittäisen saannin vertailuarvosta

***

Ingredienser: Extra jungfruolivolja, gelatin och glycerin (kapselskal), kolekalciferol (D3-vitamin). Fri från gluten, vete, soja, mjölkprodukter, laktos, socker, salt och jäst.
Ursprungsland Nederländerna.

Dagsdosen (1 kapsel) innehåller: 100 µg D3-vitamin (2000 %*).
* % referensvärdet för det dagliga intaget.

Käyttöohje:1 kapseli päivässä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä.

Säilytetään huoneenlämmössä suojassa suoralta auringonvalolta tai lämmönlähteistä.

****
Dosering: 1 kapsel om dagen. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Det är viktigt med tillräck-
ligt intag av vätska vid användning av kosttillskottet.

Förvaras i rumstemperatur, skyddad från direkt solljus och värme.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.
Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 6430062930429