Mulberry 120 tabl, New Nordic
-10.03%

Mulberry 120 tabl, New Nordic

10.03 % alennus
35,90 € 39,90 €
sis. 14 % ALV

VERENSOKERIN HALLINTAAN 

Mulperipuun lehtiuutetta ja kromia sisältävä ravintolisä verensokeritasapainon hallintaan. Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasapainoa ja tukee painonhallintaa.

- Hillitsee makeanhimoa ja helpottaa terveellisemmän ruokavalion omaksumista
- Tukee pysyvää painonhallintaa vähentämällä hiilihydraattien imeytymistä ja muuttumista glukoosiksi. Helpottaa siten myös ruokailun jälkeistä väsymystä.


Sisältää:Täyteaineita (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), mulperipuun lehtiuute (Morus Alba L.), vesi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (magnesiumstearaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kivennäisaine (kromipikolinaatti).

Päiväannos (3 tablettia) sisältää:

Kromi 20 µg (50 % päivän saantisuosituksesta)
mulperipuunlehtiuute (Morus alba L.) 1200 mg
- josta deoksinojirimyysiniä 1%(DNJ)

Käyttöohje:1 tabletti 3 kertaa päivässä nesteen kera 10 minuuttia ennen ruokailua. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei raskaana oleville eikä imettäville.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5021807587612