Hunajainen ihovoide, 100ml

Hunajainen ihovoide, 100ml

24,90 €
sis. 24 % ALV

Hunajan käyttö ihonhoidossa

Hunaja on yksi monikäyttöisimmistä luonnon omista lääkkeistä. Se parantaa flunssaisen kurkun teeveteen sekoitettuna, mutta on oiva apu myös ihonhoidossa. Hunaja sisältää yli 200 luonnon tehoainetta; vitamiineja, mineraaleja, probiootteja, entsyymejä ja aminohappoja. Se kirkastaa ja ravitsee ihoa. Hunaja puhdistaa ja pehmittää ihoa, sekä elvyttää pintaverenkiertoa. Hunajassa on glukoosioksidaasientsyymiä, joka tuhoaa bakteereja, joten hunajavoide toimii myös haavojen ja tulehtuneen ihon hoidossa. Hunaja ehkäisee mikrobien ja hiivojen kasvua ja sillä on tulehdusta rauhoittavia ja ehkäiseviä ominaisuuksia. DT-hunajaisessa ihovoiteessa on hunajan lisäksi kylmäpuristettua rypsiöljyä sekä mehiläisvahaa. Mehiläisvaha suojaa ihoa muodostamalla ihon pinnalle hyvin ohuen kalvon, joka suojaa ihoa bakteereilta mutta hengittää täysin.

Hunaja saattaa myös hillitä ihon punotusta. Tämän vuoksi myös couperosan ja ruusufinnin hoidossa kannattaa testata hunajaisen ihovoiteen käyttöä. Koska hunajainen voide hillitsee tulehdusta ja vähentää epäpuhtauksia, siitä on monille apua myös aknen hoidossa. Hunajainen voide sopii erinomaisesti herkkäihoisille ja hyvin kuivasta ihosta kärsiville. Hunajainen ihovoide kosteuttaa tehokkaasti ja rauhoittaa ihoa. Hunajainen ihovoide toimii hyvin myös ikääntyvälle iholle. Sen sisältämät antioksidantit, ravinteet, entsyymit ja probiootit tekevät siitä ravitsevan ja monipuolisen avun ikääntyvälle iholle. Hunaja tuo ihoon lisää kimmoisuutta ja kosteutta. Hunaja myös suojaa ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Hunaja on tehokas humektantti eli se vetää puoleensa kosteutta ja auttaa säilyttämään sitä ihossa tehden ihosta kosteutetun ja kimmoisan.

DT-hunajainen ihovoide tekee ihosta ravitun, kosteutetun ja jättää ihon silkin pehmeäksi!

 

Käyttöohje

Sivele hunajaista ihovoidetta puhdistetulle hoidettavalle ihoalueelle. Haavat tulee puhdistaa hyvin ja suojata hoidon aikana. Hunajainen ihovoide sopii kasvoista kantapäihin, joten sivele sitä koko vartalolle suihkun jälkeen ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja tuottamaan silkkisen tunteen iholle.


INCL: RYPSIÖLJY (BRASSICA RAPA OLEIFERA), MEHILÄISVAHA (CERA FLEVA), HUNAJA (MEL)

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 6430054239127