Turskanmaksaöljy 100kaps, Puro

Turskanmaksaöljy 100kaps, Puro

28,90 €
sis. 14 % ALV

Hyvinvointia aivoille, iholle ja limakalvoille

Onko sinulla kuiva iho tai limakalvot? Kaipaatko lisää potkua aivotyöskentelyyn ja keskittymiseen? Kokeile PURO Turskanmaksaöljyä. joka on laajakirjoinen, puhdas ja monipuolinen rasvahappovalmiste!PURO Turskanmaksaöljy sisältää:

  • omega3-rasvahappoja
  • turskanmaksaöljyä, joka sisältää luonnollista A-vitamiinia
  • EPAa
  • DHA:ta
  • D3-vitamiinia.

EPA ja DHA -rasvahappoja tarvitaan sydämen, näkökyvyn ja aivotoiminnan tukemiseen. A-vitamiini on tärkeä limakalvojen, näön ja ihon terveydelle sekä vastustuskyvyn ylläpitoon.

Annostus: 2 kapselia päivässä aamiaisen yhteydessä runsaan veden kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.  

Ainesosat: Kalaöljykonsentraatti, gelatiini, glyseriini (softgelkapseli), kalanmaksaöljy (turskanmaksaöljy, a-vitamiini), D3-vitamiini.

Suositeltu vuorokausiannos (2 kaps) sisältää: Kalaöljykonsentraatti (omega 3 rasvahappoja)    400 mg 120%Turskanmaksaöljy (A-vitamiini 1800 ky)               2000 mg   EPA (Eikosapentaeenihappo)                             244 mg   DHA (Dokosaheksaeenihappo)                          240 mgD3-vitamiini 1200 iu                                             60 μg 1200%%*Päivittäisen saannin vertailuarvosta

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Tuote ei sovellu kasvissyöjille.

***

PURO on puhtaiden ja luonnollisten ravintolisien sarja. Tuotteet sisältävät ainoastaan aktiivisia ja vaikuttavia ainesosia, ei turhia täyteaineita! Ravintolisät perustuvat tutkittuihin ja huolellisesti valikoituihin raaka-aineisiin, ja kaikki tuotteissa käytetyt kasvit ja yrtit ovat luomua.

PURO-tuotteet ovat biosaatavia, mikä tarkoittaa sitä, että ne imeytyvät erinomaisen hyvin ja kehosi pääsee hyödyntämään tehokkaasti tuotteiden terveysvaikutukset. Tuotteet ovat pääsääntöisesti gluteenittomia ja laktoosittomia, useat tuotteet ovat lisäksi sopivia vegetaristeille tai vegaaneille.

PURO-tuotteita saat ainoastaan AITO-kaupoista ja verkkokaupasta!

Alkuperämaa: Hollanti

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8718481580950