Krilliöljy 60kaps, Puro

Krilliöljy 60kaps, Puro

39,95 €
sis. 14 % ALV

Krilliöljystä fosfolipidejä hermosoluille

Tiesitkö, että krilliöljy sisältää omega-3-rasvahappoja eri muodossa kuin kalaöljy? Kalaöljyssä rasvahapot esiintyvät triglyseridimuodossa ja krilliöljyssä fosfolipidimuodossa.


Fosfolipidit ovat kuin rakennuspalikoita, jotka pitävät solujemme soluseinämät kunnossa. Krilliöljyn fosfolipidimuoto vastaa elimistömme omaa muotoa. Haluatko ravita ja suojata hermo- ja aivosolujasi? Ota elämäntapojen lisäksi tueksesi puhdas ja lisäaineeton PURO Krilliöljy!


PURO krilliöljy sisältää:

  • krilliöljyä
  • fosfolipidejä
  • EPAa
  • DHA:ta
  • astaksantiinia.

Krillin kalastus tapahtuu ekologisesti puhtailla Etelämantereen vesillä.

Annostus: 2 kapselia aamiaisen jälkeen runsaan veden kera. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ainesosat: Superba ™ krilliöljy, kalagelatiini (softgelkapseli), astaksantiini, glyseriini, vesi.

Suositeltu vuorokausiannos (2 kaps) sisältää:Superba ™ krilliöljy                                      1000 mgFosfolipidit                                                    400 mgOmega-3                                                      220 mg   EPA (Eikosapentaeenihappo C20:5n-3)     120 mg   DHA (Dokosaheksaeenihappo C22:6n-3)   55 mgAstaksantiini                                                  400 μg

 

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta. Tuote ei sovellu kasvissyöjille.

***

PURO on puhtaiden ja luonnollisten ravintolisien sarja. Tuotteet sisältävät ainoastaan aktiivisia ja vaikuttavia ainesosia, ei turhia täyteaineita! Ravintolisät perustuvat tutkittuihin ja huolellisesti valikoituihin raaka-aineisiin, ja kaikki tuotteissa käytetyt kasvit ja yrtit ovat luomua.

PURO-tuotteet ovat biosaatavia, mikä tarkoittaa sitä, että ne imeytyvät erinomaisen hyvin ja kehosi pääsee hyödyntämään tehokkaasti tuotteiden terveysvaikutukset. Tuotteet ovat pääsääntöisesti gluteenittomia ja laktoosittomia, useat tuotteet ovat lisäksi sopivia vegetaristeille tai vegaaneille.

PURO-tuotteita saat ainoastaan AITO-kaupoista ja verkkokaupasta!

Alkuperämaa: Hollanti

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 8718481581025