Silicum tonic 2x250ml, Biomed

Silicum tonic 2x250ml, Biomed

16,75 €
sis. 14 % ALV

Silicum tonic on suomalainen geelivalmiste, jonka sisältämät pii- ja karmelloosigeeli toimivat yhdessä.PiiPiitä on luonnossa kasveissa, merivedessä ja kallioperässä happeen sitoutuneena. Pii on hapen jälkeen maapallon toiseksi yleisin alkuaine.KarmelloosiKarmelloosi on kuusen, männyn ja puuvillan vesiliukoinen rakennekuitu. Se sisältää sokerimolekyyleistä koostuvaa galaktomannaania, joka ei muutu sokeriksi ihmisen suolistossa.Kolloidinen karmelloosi on vesiliukoista, hajutonta ja lievästi emäksistä.

Sisältää:Demineralisoitu vesi, piidioksidi, karmelloosi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).Suositeltava vuorokausiannos (15-45 ml) sisältää:Piidioksidi 580 mg -1740 mg

Käyttöohje:Annostus: 15 ml 1-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan. RAVISTETTAVA.Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 6417778040444