Extra-C 550mg 90kaps, Viridian

Extra-C 550mg 90kaps, Viridian

25,90 €
sis. 14 % ALV

100 % luonnollinen, vatsaystävällinen ja aktiivinen C-vitamiini

Viridian C-vitamiini on nyt entistä paremmin imeytyvä!Viridian Extra-C sisältää PureWay-C:tä, patentoitua C-vitamiiniyhdistettä, jossa on mukana rasvaliukoisia osasia ja bioflavonoideja. Viridian Extra-C:n uudistunut koostumus parantaa C-vitamiinin biologista hyväksikäytettävyyttä. C-vitamiini imeytyy nopeasti ja säilyy elimistössä pidempään, jolloin se pystyy paremmin ja kauemmin toimimaan hyvinvointimme parhaaksi.

Viridian Extra-C-vitamiini:

  • 100 % luonnolliset ja aktiiviset ainesosat
  • Imeytyy nopeasti
  • Säilyy elimistössä pidempään kuin tavallinen C-vitamiini
  • Kliinisesti tutkittu
  • Vegaaninen

C-vitamiini on tärkeää muun muassa vastustuskyvylle, paljon liikkuville, väsyneille ja uupuneille sekä parantamaan raudan imeytymistä. C-vitamiini on tarpeellinen myös kollageenin rakennusaineeksi, ihon hyvinvointiin, hermostolle ja energia-aineenvaihdunnalle.

Lue lisää vastuullisesta Viridian-tuotesarjasta!

Annostus: 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Ainesosat: askorbiinihappo, citrus bioflavonoidit, kasvirasvahapposeos (riisinleseestä), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute).

Suositeltu vuorokausiannos (1 kaps) sisältää:Pureway-C 550 mg, josta 495 mg C-vitamiinia 619 %*27,5 mg citrusbio-flavonoidit27,5 mg kasvirasvahapposeos%* päivittäisen saannin vertailuarvosta

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia riittävästi nestettä valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä suljettuna kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

***

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5060003592167