Hanipöö shampoopala, FAMO

Hanipöö shampoopala, FAMO

19,90 €
sis. 24 % ALV

Famon Hanipöö pöllöshampoo sopii erityisesti kuiville ja karheille pitkille hiuksille, mutta sopii myös hiustenkasvua toivoville ja päänahan kuivuudesta kärsiville. Famo Hanipöö on saippuaton ja täysin tahmaamaton palashampoo, joka sopii curly girl-metodiin.

Hanipöö sisältää runsaasti sarviapila-jauhetta. Sarviapila stimuloi päänahan verenkiertoa ja edesauttaa hiusten tervettä kasvua. Sarviapila hoitaa myös päänahkaa, hillitsee hilseilyä ja päänahan ärtyneisyyttä. Sarviapila myös hillitsee aknen oireita ja voitkin hyvin käyttää Famo Hanipöö shampoota myös kasvojen ka koko kehon pesuun.

Famo Hanipöö tuo hiuksiin kiiltoa, siloittaa ja vahvistaa niitä. Hanipöö on hoitava palashampoo, jonka kanssa et välttämättä tarvitse edes hoitoainetta. Jos hiuksesi ovat hyvin pitkät tai hyvin kuivat, voit levittää latvoihin Sydänkäpy-hoitoainetta.

Hanipöö shampoopalaan ei ole lisätty tuoksua, mutta sarviapila tuoksuu melko voimakkaasti. Sen määrää ei tosiaan tässä ole säästelty vaan Hanipöö on todellinen tehopakkaus.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 643007300029