Raskaus monivitamiini 100kaps, Terranova
-25%

Raskaus monivitamiini 100kaps, Terranova

25 % alennus
23,93 € 31,90 €
sis. 14 % ALV

Terranova Prenatal Multivitamin Complex on tarkoitettu raskautta suunnitteleville, raskaana oleville ja imettäville. Raskauden aikana kaikkien tärkeiden pienravintotekijöiden kuten vitamiinien ja hivenaineiden tarve korostuu, koska äidin tulee ruokkia itsensä lisäksi myös kohdussa oleva sikiö. Raskauden aikana tapahtuu myös muutoksia äidin hormonitoiminnassa ja aineenvaihdunnassa, jotka vaativat lisäenergiaa. Erittäin tärkeitä raskaana oleville ovat B-ryhmän vitamiinit, erityisesti foolihappo. Hivenaineista muun muassa rauta ja sinkki ovat tärkeitä sikiön nopean kasvun takaamiseksi. Myös D-vitamiinilla on tärkeä tehtävä immuniteetin suojaamiseksi ja luuston kasvulle.

Magnifood Complexin vihreät kasvikset ja marjat sisältävät runsaasti B-ryhmän vitamiineja ja muita elimistön aineenvaihduntaa tukevia pienravintotekijöitä, joita tarvitaan raskauden aikana.


2 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena.


MAGNIFOOD COMPLEX (lehtikaali (luomu, tuorepakastekuivattu), karhunvatukka (tuorepakastekuivattu), mustikka (tuorepakastekuivattu), kurpitsansiemen, stabiloitu riisinlese, punajuurimehu ja -lehdet (luomu,tuorepakastekuivattu), pinaatti (luomu, tuorepakastekuivattu)), kalsium (karbonaatti, sitraatti, askorbaatti), C-vitamiini (kalsium-magnesium-sinkkiaskorbaatti), magnesium (oksidi, sitraatti, askorbaatti), E-vitamiini (d-alfa tokoferolisukkinaatti), rauta (bisglysinaatti), sitrusbioflavonoideja, DHA (dokosaheksaeenihappo), B3-vitamiini (nikotiiniamidi), sinkki (askorbaatti), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), inositoli, koliini (bitartraatti), B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti), B2-vitamini (riboflaviini), luonnon betakaroteeni, kupari (glukonaatti), mangaani (bisglysinaatti), folaatti (kalsium L-metyylifolaatti), D-biotiini, jodi (kaliumjodidi), seleeni (selenometioniini), kromi (pikolinaatti), D3-vitamiini (Vitashine kasvisperäinen kolekalsiferoli), B12-vitamiini (metyylikobalamiini).

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 5060203791384