Luonnon E-vitamiini-vehnänalkiokapselit, Hankintatukku

Luonnon E-vitamiini-vehnänalkiokapselit, Hankintatukku

22,90 €
sis. 14 % ALV
  • Vahva antioksidantti
  • Sisältää kaikki tokoferolit ja tokotrienolit
  • Nuorekkuutta ja elinvoimaa
  • 100 mg E-vitamiinia / kapseli

Ainesosat

Vehnänalkioöljy, Luontainen tokoferoliseos soijasta (sisältää d-gamma-tokoferolia, d-delta-tokoferolia, d-alfa-tokoferolia ja d-beta-tokoferolia), joissa yhteensä 50 mg E-vitamiinia*, Liivate naudasta (kapselin kuori), Kosteudensäilyttäjä glyseroli (kapselin kuori), Luontainen tokotrienoli-tokoferoliseos (sisältää d-gamma-tokotrienolia, d-alfa-tokoferolia, d-alfa-tokotrienolia, d-delta-tokotrienolia ja d-beta-tokotrienolia), D-alfa-tokoferolia soijasta, jossa 50 mg E-vitamiinia**RRR-alfa-tokoferoliekvivalenteiksi laskettuna

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 1 kaps. sisältää:Luontaista E-vitamiinia       100 mg **833 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus

1 kapseli päivässä.

Pakkauskoko

56 kaps./88 g

Fysiologiset vaikutukset

  • Vitatabs® NaturE 100 mg on vahva ja monipuolinen E-vitamiinivalmiste. Se sisältää kaikkia kahdeksaa E-vitamiinimuotoa: luontaisia tokoferoleja ja tokotrienoleja. Lisäksi valmisteessa on vehnänalkioöljyä.
  • E-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, jonka turvallisen päiväsaannin ylärajaksi EFSA on määritellyt 300 mg.
  • E-vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä antaen elimistölle elinvoimaa ja nuorekkuutta. E-vitamiini tunnetaan myös kauneusvitamiinina. Ravinnossa E-vitamiinia on kasviöljyissä, siemenissä, täysjyväviljassa ja vehnänalkioissa.
  • E-vitamiini koostuu kahdeksasta eri yhdisteestä. Se on joukko tokoferoleja ja tokotrienoleja, joita on neljä kumpaakin: alfa-, beta-, gamma- ja delta-. Suurin E-vitamiiniaktiivisuus on alfa-tokoferolilla. Käytännössä tokotrienoleilla ei ole juurikaan E-vitamiiniaktiivisuutta, mutta ne ovat merkittäviä antioksidantteja elimistössä. Jokaisella tokoferolilla ja tokotrienolilla on tärkeä tehtävänsä esimerkiksi elimistön suojaamisessa hapettumisstressiltä.
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.