Tripla Rauta 60kaps, Puhdistamo

Tripla Rauta 60kaps, Puhdistamo

19,95 €
sis. 14 % ALV

Puhdistamon Tripla Rauta on vahva ja monipuolinen rautavalmiste. Se rakentuu kahden korkealaatuisen rautamuodon pohjalle: rautabisglysinaatin ja ferrofumaraatin.

Kolmantena, uniikkina komponenttina tuotteessa on mukana laktoferriiniä. Laktoferriini on glykoproteiini, joka paitsi sisältää itsessään hieman rautaa, myös osallistuu raudan kuljetukseen elimistössä.

Tuotteeseen on lisätty myös C-vitamiinia, joka lisää entisestään raudan imeytymistä. Valitsemalla laadukkaat raaka-aineet ja jättämällä tuotteesta ylimääräiset lisä- ja täyteaineet pois onkin saatu aikaan rautavalmiste, joka on paitsi hellävarainen vatsalle myös imeytyy erinomaisesti.

Mihin rautaa sitten tarvitaan? Rauta auttaa muun muassa vähentämään väsymystä ja uupumusta, sekä edistää normaalia punaisten verisolujen ja hemoglobiinin muodostumista. Käytännössä raudanpuute voi aiheuttaa esimerkiksi jatkuvaa väsymystä, voimattomuutta, päänsärkyjä ja yleistä suorituskyvyn laskua.

Raudan määrää elimistössä voidaan mitata verikokeissa hemoglobiini- ja ferritiiniarvojen kautta. Onkin suositeltavaa aina mittauttaa omat rauta-arvonsa ennen rautavalmisteen käyttöönottoa, sillä rautaa ei saa syödä liikaa.

Parhaan imeytymisen takaamiseksi Puhdistamon Tripla Rauta on paras ottaa tyhjään vatsaan. Kannattaa myös välttää kalsiumvalmisteiden sekä kahvin ja teen nautimista samaan aikaan, sillä ne heikentävät raudan imeytymistä.

Tuote ei sovellu maitoallergikoille eikä vegaaneille.

Ainesosat: Ferrobisglysinaatti, laktoferriini (maidosta), C-vitamiini (L-askorbiinihappo), ferrofumaraatti. Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa

Valmistettu: Suomi

Pääainesosan alkuperämaa: Muu kuin EUSäilytys: Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.


Suositeltu vuorokausiannos: 1-2 kapseli päivässä.Vuorokausiannos sisältää:


1 kaps.2 kaps.
Rauta50 mg100 mg357-714 %*
Laktoferriini100 mg
200 mg

C-vitamiini80 mg160 mg
100-200 %*

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 6430039224728