Cashewtahna 250g, Foodin

Cashewtahna 250g, Foodin

6,50 €
sis. 14 % ALV

CASHEWTAHNA HURMAA KERMAISUUDELLAAN JA MONIKÄYTTÖISYYDELLÄÄN

Luomutuotettu cashewtahna on ehdottomasti yksi suosituimpia Foodin-tahnoja! Se on samettisen täyteläinen 100% luomu cashewpähkinöistä valmistettu herkkutahna. Tuoreiden cashewpähkinöiden ominaisuuksia sisältävä tahna sopii niin suolaisten kuin makeiden ruokien yhteyteen.

KÄYTÄ NÄIN

Käytä cashewtahnaa dippinä tai levitteenä, sekä kastikkeena suolaisten aterioiden kuten sosekeittojen ja paistettujen kasvisten tai välipalojen kanssa.  Loihdi kermaisesta tahnasta erilaisia kastikkeita käyttämällä erilaisia mausteita kuten mustapippuria, curryä, kurkumaa tai vaikkapa lakritsijauhetta.  

Tahnan kermaisen täyteläinen koostumus on omiaan myös herkkujen täytteenä, kakuissa, muffineissa, piirakoissa eli aivan kaikenlaisissa leivonnaisissa. Käytä tahnaa myös koristeena tai kuorrutteena tuorepuuron, chiavanukkaan, hedelmäsalaatin tai smoothien päällä.

Cashewntahna on innostanut asiakkaitamme erityisesti herkutteluun! Oletko jo kokeillut dipata omenalohkoja, tai täyttää meheviä medjol-taateleita tällä kermaisella herkulla? Monikäyttöisyydestään huolimatta useimmat meistä pitävät cashewtahnasta kuitenkin suoraan suuhun lusikoituna! 

Huomaa, että cashewpähkinän juoksevaa öljyä saattaa nousta tahnan pinnalle, joten sekoita tahna tarvittaessa tasaiseksi ennen käyttöä.

Ainesosat:CASHEWPÄHKINÄArvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotenumero: 6430055212198